Installatie zoals u het wilt.
Onze ervaren monteurs kunnen elke gewenste installatie voor u uitvoeren, variërend van het monteren van een camera bovenop een flat tot een totaal zicht over uw terrein.

Onze monteurs zijn multifunctioneel opgeleid, waardoor wij in elke gewenste situatie een volledige installatie kunnen doen bijv. het ophangen van een camera, het leggen van bekabeling en/of het configureren van de hard- en software.

Waarom Axis beveiligingscamera’s?
De wereld waarin we leven wordt alsmaar slimmer en geïntegreerder. Wanneer u een beveiligingsoplossing ontwikkelt, wilt u zeker zijn dat deze feilloos zal werken. Alle componenten (tools, VMS, recorder, camera’s, luidsprekers, toegangscontrole) zijn nauw met elkaar geïntegreerd om een ongelooflijke ervaring te bieden.

Met Axis als enige aanspreekpunt kunt u gerust zijn dat alle eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost. Alle hardwarecomponenten zoals de processor, harde schijven en grafische kaart, evenals de opslagcapaciteit, zijn geoptimaliseerd voor betrouwbare, ultra-high-definition bewaking en worden geleverd met 5 jaar garantie.