Over ons

 

[h2]Het team van Euronics Weiden[/h2]
Euronics Weiden bestaat uit een team van enthousiaste verkoopadviseurs en monteurs. Achter deze winkel staat een organisatie die in Europa met ruim 11.000 winkels de grootste is. Vandaar de slogan; “In Europa de grootste in uw regio de beste”. Wat ons onderscheidt is de combinatie van een grote organisatie die zorgt voor een gezamenlijke inkoop, marketingstrategie, innovatie’s en de kracht van het zelf ondernemer zijn. De lijnen zijn kort, dit betekent meer service, maar wel voor een betaalbare prijs een EERLIJK advies.

Als één van de weinige winkels in de regio hebben wij nog een eigen technische dienst en bezorgservice. Jaarlijks volgen onze monteurs trainingen en scholing om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Ook op het gebied van schoteltechniek en inbouwapparatuur kunt u bij ons terecht, voor zowel de aanschaf als voor onderhoud en reparatie.


 [video_text]
[h2]Waarom heeft u meer zekerheid bij Euronics Weiden?[/h2]
Bij Euronics Weiden bent U verzekerd van een deskundige vakman die een goede relatie heeft met de fabrikanten, Altijd een goede prijs en de beste service. Bij ons hebben we geen lange rij voor de service balie U wordt direct geholpen en het probleem wordt opgelost, ook voor de kleine onderdelen kunt U bij ons terecht , iets speciaals nodig wij zoeken het graag voor U uit.